Telefoon 06 51 81 11 98
ln.slednibkuona@ofni

Over Anouk Bindels

'Hoe lang val je nog terug, doe een stap vooruit.

Verval niet tot ongeloof, kom tot geloof'

Roemi

 

De waarde van deze wijze uitspraak van dichter en mysticus Roemi ben ik gedurende mijn leven en in mijn werk steeds beter gaan begrijpen.

In mijn persoonlijke leven heb ik geleerd dat je ook in periodes van verdriet en rouw een keuze kunt maken gericht op een nieuwe toekomst. Niet door de pijn te ontkennen, maar door er mee vooruit te leven en stappen te zetten, alleen maar ook samen met familie, vrienden (lees meer in dit artikel uit NRC). 

In mijn werk als trainer en coach in het bedrijfsleven ontdekte ik dat leiders en medewerkers onbewust zijn van de invloed van hun denken, handelen en voelen op de bedrijfscultuur, realiteit, het samenwerken, resultaten en prestaties. In veel bedrijven overleven mensen in plaats van dat ze samen in verbinding iets nieuws creëren.

Wie je vandaag bent is het resultaat van je vroegere en huidige denken, doen, voelen.  

Als therapeut wil ik de mens in al zijn kracht en zwaktes zien, altijd als onderdeel van een systeem van relaties met een verleden, een heden en een gewenste toekomst.  In mijn werk zoek ik de balans tussen een zoektocht naar binnen – wat is er hand, waar komt het vandaan? – en een oplossingsgerichte aanpak: waar wil je naar toe en wat heb je hiervoor nodig? Om dat proces te begeleiden kies ik voor een multidimensionale benadering die ik vooraf bespreek met de client. Voorop staat voor mij de compassie met de client en zijn stoornis of probleem. Iedereen heeft scheurtjes in zijn bestaan opgelopen, de een kan ze zelf helen, de ander kan het niet alleen of wil er mee kunnen leven.  

Voor relevante werkgegevens en opleiding, zie LinkedIn.

Deel deze pagina
‘Het leven gaat over verandering.’

Deel deze pagina

Of kopiëer de onderstaande link:

×